top of page
2f0c9f49671425.58bb77365ecbe.jpg
Hersteltherapie

Wat gebeurt er tijdens zo'n herstelgesprek?

Het doel van het herstelgesprek is je gezondheid verbeteren en problemen voorkomen vanuit het vermogen van je eigen lichaam. Je wordt ‘aan’ gezet vanuit je innerlijke kracht en zo kunnen natuurlijke capaciteiten herstellen.

 

Het herstelgesprek is een omgevingstherapie waarbij gunstige veranderingen optreden in hersenfuncties. Door je verhaal te delen en te spreken over dingen die je misschien nog nooit eerder hebt uitgesproken, ontstaat er weer verbinding tussen je werkbrein en je emotionele brein.

Deze functionele verbindingen worden ‘hersteld’, waarbij het stress-systeem tot rust komt, wat alle organen en systemen positief beïnvloedt. 

Wat kan ik verwachten?

In de meeste gevallen is een enkel gesprek al voldoende om je beter te voelen. De ervaring is dat soms al tijdens het gesprek de eerste tekenen van herstel worden opgemerkt en dat dit in een paar weken tijd verder kan verbeteren. Het herstel is blijvend en gaat vaak gepaard met meer energie, gevoel van controle, toename van welzijn en ontspanning binnen het gezin.

Het herstelgesprek en de wijze van benadering is zacht en vriendelijk. Vanuit je onderbewuste weet je wat je moet doen, je creëert zelf een ander gevoel over de situatie en daarmee krijg je de controle en je autonomie terug. En dit heeft direct een positieve invloed op je gezondheid!

Waar vindt het herstelgesprek plaats?

Dit gebeurt in principe bij jou thuis, of op een andere plek waar jij je het meest comfortabel voelt. Dit bespreken we vooraf in het kennismakingsgesprek. 

schets 2 kleur transp zonder cirkel.png
> kosten
Kosten hersteltherapie

De hersteltherapie bestaat uit een (telefonisch) kennismakingsgesprek, een herstelgesprek van 1,5 uur,  twee telefonische evaluaties en continue begeleiding. Dit hersteltraject kost 279,-  euro.

 

Voor een extra herstelgesprek met een evaluatie wordt  100,- euro in rekening gebracht. 

Prijzen zijn inclusief  BTW.

Betaling en voorwaarden

Het totale bedrag wordt in twee facturen per mail verstuurd, de eerste factuur na het herstelgesprek, de tweede factuur na afronding van het hersteltraject

 

De betaling dient per overschrijving gedaan te worden. 

Betalingsgegevens

IBAN  NL38 INGB 0007 4142 10

BTW   NL161424521B01

Privacyverklaring

In dit document vind je meer informatie over het gebruik van persoonlijke gegevens en op welke manier deze worden verwerkt en beveiligd. 

bottom of page